O SAINLOGICU

Sainlogic, marka za usklađenost s obavještajnim podacima, pripada "Sainlogic High Tech Innovation Co.,LTD", jednoj od tržišnih tvrtki s vodećom tehnologijom istraživanja i razvoja za meteorološke stanice. Sainlogic se usredotočuje isključivo na izgradnju visokokvalitetne meteorološke stanice tijekom proteklih godina. Usredotočeni smo na inteligenciju i humanizaciju u dizajnu i razvoju. Naša izvorna namjera dizajna proizvoda je nadati se da svatko može imati bolju kvalitetu života. Stoga nastojimo napraviti cijenu koju si više ljudi može priuštiti za uživanje u pogodnostima meteorološke stanice.

Sainlogic je predan razvoju osnovnih tehnologija. Imamo veliki broj inženjera i zaposlenika koji pružaju podršku za razvoj proizvoda i rad nakon prodaje. Kontinuirano poboljšavajte kvalitetu i praktičnost proizvoda kako bi Sainlogicov proizvod mogao ići u više zemalja. Sakupili smo solidnu bazu kupaca u Sjedinjenim Državama, Njemačkoj, Češkoj i drugim zemljama. U budućnosti ćemo nastaviti širiti tržište i nastojati ići dalje.

O istraživanju i razvoju

Sainlogic ima izvrstan tim za istraživanje i razvoj s više od 150 inženjera, ključnih članova sa svjetski poznatih sveučilišta s 90% stečenih magistarskih stupnjeva. Sainlogic je dobio više od 20 patenata (praktični patenti, dizajni, softverski patenti, itd.) u području kućnih robota. "Najveća pokretačka snaga je znatiželja za novom tehnologijom i stoga će promjena donijeti u svijet, Sainlogic čini nešto veliko da promijeni svijet." Rekao je dr.Chan, glavni znanstvenik i tehnički službenik.

New Products

INFORMACIJE O TVRTCI

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Adresa: 350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Mreža: http://www.sainlogic.com

Back to Top