Često postavljana pitanja

Sve narudžbe se šalju putem DHL-a. Vaša narudžba može biti poslana u velikoj kutiji ili kutijama ovisno o kupljenim artiklima. Općenito će sve stići u isto vrijeme, a neke stavke mogu kasniti, ali stići će u roku od nekoliko dana.

Nakon slanja, bit će vam poslane informacije o praćenju putem e-pošte. Ovo će biti poslano na adresu e-pošte korištene za narudžbu i trebalo bi vam biti poslano u roku od tjedan dana od narudžbe, stoga pripazite na svoju mapu bezvrijedne/neželjene pošte.

Ako trebate promijeniti adresu za dostavu koja je potvrđena na narudžbi, možete poslati e-poruku našem timu za podršku s novom adresom. Ako je narudžba već počela obrađivati, tada se zahtjev za preusmjeravanjem paketa može poslati kuriru. Nažalost, ne možemo jamčiti da će to obaviti kurir, ali dat ćemo sve od sebe da stigne na željeno odredište.

E-poruka s potvrdom trebala bi biti poslana u roku od 24 sata od narudžbe na web-mjestu. Ako e-poruka nije primljena, kontaktirajte naš tim za podršku i oni mogu potvrditi status narudžbe.

Ako ste naručili putem ovlaštenog prodavača kao što je Amazon i imate upit o jamstvu, naš tim za podršku može pomoći u tome. Ako trebate pomoć oko upita za isporuku ili plaćanje, preporučujemo da svoj zahtjev pošaljete izravno putem stranice na kojoj ste naručili.

Da, naši proizvodi dolaze s jednogodišnjim jamstvom. Šteta nastala zbog pogrešne uporabe ili nemara nije pokrivena. Jamstveni rok počinje teći od dana kupnje. Više možete pročitati na našoj stranici s jamstvom.

Back to Top