OM SAINLOGIC

Sainlogic, et mærke til efterretningsoverholdelse, tilhører "Sainlogic High Tech Innovation Co., LTD," en af ​​markedsvirksomhederne med førende R&D-teknologi til vejrstationer. Sainlogic fokuserer udelukkende på at bygge en vejrstation af høj kvalitet gennem de seneste år. Vi fokuserer på intelligens og humanisering i design og udvikling. Vores oprindelige hensigt med at designe produkter er at håbe, at alle kan få en bedre livskvalitet. Derfor forsøger vi at lave prisen, så flere mennesker har råd til at nyde bekvemmeligheden ved en vejrstation.

Sainlogic er forpligtet til at udvikle kerneteknologier. Vi har et stort antal ingeniører og medarbejdere til at yde support til produktudvikling og eftersalgsarbejde. Løbende forbedre kvaliteten og praktiske produkter, så Sainlogics produkt kan gå til flere lande. Vi har oparbejdet en solid kundebase i USA, Tyskland, Tjekkiet og andre lande. I fremtiden vil vi fortsætte med at udvide markedet og stræbe efter at gå længere.

Om F&U

Sainlogic har et fremragende R&D-team med mere end 150 ingeniører, kernemedlemmer fra verdensberømte universiteter med 90 % opnået mastergrad. Sainlogic opnåede mere end 20 patenter (praktiske patenter, design, softwarepatenter osv.) inden for hjemmerobotter. "Den største drivkraft er nysgerrigheden efter ny teknologi, og derfor vil forandringen bringe til verden, Sainlogic gør noget fantastisk for at ændre verden." Sagde Dr.Chan, Chief scientist og teknisk officer.

Nye produkter

Virksomhedsoplysninger

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Adresse:350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Web: http://www.sainlogic.com

Back to Top