Ofte stillede spørgsmål

Alle ordrer sendes via DHL. Din ordre kan afsendes i en stor kasse eller kasser afhængigt af købte varer. Generelt vil alt ankomme på samme tid, og nogle varer kan blive forsinket, men vil ankomme inden for et par dage.

Når den er afsendt, vil du få tilsendt sporingsoplysninger via e-mail. Dette vil blive sendt til den e-mailadresse, der blev brugt til at afgive ordren og skal sendes til dig inden for en uge efter bestilling, så hold øje i din junk-/spam-mappe.

Hvis du har brug for at ændre leveringsadressen, der blev bekræftet på ordren, kan du sende en e-mail til vores supportteam med den nye adresse. Hvis ordren allerede er begyndt at behandle, kan anmodningen om at omdirigere pakken sendes til kureren. Vi kan desværre ikke garantere, at dette vil blive udført af kureren, men vi vil gøre vores bedste for at få det til at nå det tiltænkte bestemmelsessted.

En bekræftelses-e-mail skal sendes inden for omkring 24 timer efter, at ordren er foretaget på webstedet. Hvis en e-mail ikke modtages, bedes du kontakte vores supportteam, og de kan bekræfte status for ordren.

Hvis du har bestilt via en autoriseret forhandler såsom Amazon og har en garantiforespørgsel, kan vores supportteam hjælpe med dette. Hvis du har brug for hjælp til en leverings- eller betalingsforespørgsel, anbefaler vi, at du sender din anmodning direkte via det websted, hvor du bestilte.

Ja, vores produkter leveres med et års garanti. Skader som følge af misbrug eller uagtsomhed er ikke dækket. Garantiperioden starter fra købsdatoen. Du kan læse mere på vores garantiside.

Back to Top