Sidst opdateret 5. maj 2022

 

Tak for dit køb. Vi håber, du er tilfreds med dit køb. Men hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for at få fuld tilbagebetaling eller ombytning. Se venligst nedenfor for mere information om vores returpolitik.

 

VENDER TILBAGE

Alle returneringer skal være poststemplet inden for tredive (30) dage efter købsdatoen, garanteret 30 dages gratis returnering. Alle returnerede varer behøver ikke at være i nye og ubrugte stand, med alle originale mærker og etiketter påsat.

 

RETURPROCES

For at returnere en vare, bedes du sende en e-mail til kundeservice på info@sainlogic.com for at få oplysninger. Når du har modtaget info, skal du placere varen sikkert i dens originale emballage og inkludere dit købsbevis og sende din retur til den adresse, vi sender til dig.

Returforsendelsesomkostninger vil blive betalt eller refunderet af os, hvis din vare er under 1 år. Du skal først betale returfragt. Når vi har modtaget returneringen, overfører vi opladere via Paypal inden for 5 hverdage.

Du skal betale forsendelsesomkostninger, hvis din vare har overskredet 1 år. Forudsætningen for returnering og ombytning er kvalitetsproblemet.

DHL Hermes forsendelsesmetode foretrækkes. Ekspeditionstiden vil være 2-3 hverdage. Og der er ingen ekstra gebyrer.

 

TILBUD

Efter at have modtaget din returnering og efterset tilstanden og kvaliteten af ​​din vare, behandler vi din returnering eller ombytning. Tillad venligst mindst to (2) dage fra modtagelsen af ​​din vare til at behandle din returnering eller ombytning. Vi giver dig besked via e-mail, når din returnering er blevet behandlet.

 

UNDTAGELSER

Refusionsanmodninger for, at 30-dages pengene-tilbage-garanti udløber 30 dage efter åbning af et garantikrav. Det er ikke muligt at behandle en anmodning om refusion for ikke-kvalitetsproblemer for varer, der er udløbet 30 dages returgaranti. For køb, der ikke er foretaget direkte gennem Sainlogics onlinebutikker, bedes du kontakte forhandlere for at få refunderet pengene.

 

For kvalitetsrelaterede problemer, se venligst nedenfor.

Garantikrav for kvalitetsrelaterede problemer

 

Alle kvalitetsrelaterede defekter på varer solgt direkte af Sainlogic er dækket af en omfattende garanti fra købsdatoen.

Sainlogics garanti er begrænset til købslandet. Den begrænsede garanti er ugyldig på varer, der er taget uden for landet, købt oprindeligt eller sendt direkte fra et autoriseret onlinekøb.

For kvalitetsrelaterede garantikrav vil varer blive erstattet med en fabriksrenoveret model af samme værdi, når den er tilgængelig. Ellers sender lageret et nyt produkt.

Garantier på alle udskiftninger følger samme garantitidsramme for den originale defekte vare eller tre måneder efter udskiftning, alt efter hvad der er længst. Garantier på produkter bortfalder efter at være blevet refunderet.

 

Følgende varer/betingelser kan ikke returneres eller ombyttes:

 

  • vejrstation tilbehør
  • sekundær returneret eller ombytning understøttes ikke

Kontakt os venligst på kundeservicenummeret nedenfor for at arrangere en refusion eller ombytning for defekte eller beskadigede produkter.

 

SPØRGSMÅL

 

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores returpolitik, bedes du kontakte os på: info@sainlogic.com

Back to Top