Dank u voor uw bezoek aan en winkelen bij Sainlogic.com. Hieronder volgen de algemene voorwaarden die deel uitmaken van ons verzendbeleid.


Verzendbeleid

 

Verwerkingstijd zending

Alle bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen. Vanwege COVID-19 kan de levertijd langer zijn.


Als we een groot aantal bestellingen ontvangen, kunnen de verzendingen enkele dagen vertraging oplopen. Houd rekening met extra transportdagen voor levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.

 

Verzendtarieven & leveringsschattingen

Verzending is gratis. In speciale gevallen, wanneer portokosten in rekening worden gebracht, nemen wij per post contact met u op.

Vervoerder Land Levertijd (dagen)
UPS Verenigde Staten 2~5 
DHL/GLS Duitsland 2~3
DHL/GLS België 3~4
DHL/GLS Nederland 3~4
DHL/GLS Luxemburg 3~4
DHL/GLS Tsjechische Republiek 3~4
DHL/GLS Polen 3~4
DHL/GLS Slovenië 3~4
DHL/GLS Kroatië 3~4
DHL/GLS Slowakije 3~4
DHL/GLS Denemarken 3~5
DHL/GLS Finland 3~5
DHL/GLS Frankrijk 3~5
DHL/GLS Monaco 3~5
DHL/GLS Oostenrijk 3~5
DHL/GLS Zweden 3~5
DHL/GLS Bulgarije 4~7
DHL/GLS Hongarije 4~7
DHL/GLS Roemenië 4~7
DHL/GLS Estland 4~7
DHL/GLS Lavinia 4~7
DHL/GLS Italië 4~7
DHL/GLS Griekenland 4~7
DHL/GLS Ierland 4~7
DHL/GLS Portugal 4~7
DHL/GLS Spanje 4~7

* Nachtelijke levering is alleen beschikbaar voor bestellingen met afleveradressen binnen de continentale Verenigde Staten.
* Vertragingen in de levering kunnen soms voorkomen.

 

Verzendingsbevestiging & Bestelling volgen

U ontvangt een e-mail met een verzendbevestiging zodra uw bestelling is verzonden met daarin uw trackingnummer(s). Het trackingnummer is binnen 24 uur actief.

 

Douane, rechten en belastingen

Sainlogic is niet verantwoordelijk voor douane en belastingen die op uw bestelling worden toegepast. Alle kosten die tijdens of na de verzending worden opgelegd, zijn voor rekening van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

 

Schade

Sainlogic is niet aansprakelijk voor producten die tijdens de verzending beschadigd of verloren zijn gegaan. Als je je bestelling beschadigd hebt ontvangen, neem dan contact op met de vervoerder om een ​​claim in te dienen.
Bewaar alle verpakkingsmaterialen en beschadigde goederen voordat u een claim indient.

 

Internationaal verzendbeleid

We verzenden momenteel voornamelijk naar de VS en Europese landen. We nemen per e-mail contact met u op wanneer u ons nodig heeft om naar andere landen dan de VS en Europa te verzenden.

 

Retourbeleid

Ons retour- en restitutiebeleid biedt gedetailleerde informatie over opties en procedures voor het retourneren van uw bestelling.

Back to Top