Takuupolitiikka

Sainlogic on valmistamiemme tuotteiden takana seuraavalla rajoitetulla takuulla.

UUDET TUOTTEET Rajoitettu takuu: Sainlogic takaa sinulle, alkuperäiselle ostajalle, että ostamassasi Sainlogic-tuotteessa ei ole materiaali- ja valmistusvirheitä, kun sitä käytetään normaaleissa olosuhteissa yhden (1) vuoden ajan tuotteen ostopäivästä.

Ostotodistus: Jotta voit lunastaa rajoitetun takuumme, sinun on ensin näytettävä meille päivämäärä, jolloin ostit Sainlogic-tuotteen. Kauppakirja tai vastaava asiakirja riittää. Jos et voi näyttää meille alkuperäistä ostopäivää, tämän rajoitetun takuun jaksot alkavat, kun lähetimme Sainlogic-tuotteesi tehtaaltamme.

RAJOITUKSET Tämä rajoitettu takuu ei kata vikoja tai vaurioita, jotka ovat aiheutuneet:
Emme ole hyväksyneet muutoksia, virheellisiä korjauksia tai huoltoja tai sellaisten sopimattomien osien ja lisävarusteiden käyttöä, joita emme ole toimittaneet.
Käyttöohjeiden väärinkäyttö tai laiminlyönti sekä suositeltujen huoltotoimenpiteiden suorittamatta jättäminen.
Koneen osat on vaihdettava säännöllisesti.
Käytä muulla tavalla kuin tavallisesti ja odotetulla tavalla.

Sinun velvollisuutesi: Olet vastuussa (1) tuotteemme asianmukaisesta käytöstä, (2) säännöllisestä ennaltaehkäisevästä huollosta ja (2) ohjeoppaassamme, pika-aloitusoppaassamme ja verkkosivuillamme olevien asianmukaisten tuotteen käsittelysuositusten noudattamisesta.

ASIAKASPALVELU - Ota yhteyttä asiakaspalveluun info@sainlogic.com selvittääksesi ongelmasi ja seuraavat vaiheet. Sainlogicin ja sen toimittajien koko vastuu ja sinun yksinomainen korvaustoimesi ovat valinnallamme joko (1) maksetun hinnan palautus tai (b) osien tai tuotteen vaihto. Varaosilla ja tuotteilla on jäljellä alkuperäinen rajoitettu takuu tai kolmekymmentä (30) päivää.

Ei muita takuita: Sainlogic ei takaa, että Sainlogic-tuotteen sisältämät toiminnot vastaavat tarpeitasi. Koko Sainlogic-tuotteen laatuun ja suorituskykyyn liittyvä riski on sinun. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa, Sainlogic. Ja sen toimittajat irtisanoutuvat kaikista muista takuista, joko nimenomaisista tai oletetuista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletetut takuut myyntikelpoisuudesta ja sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, jotka koskevat Sainlogic-tuotetta ja siihen liittyvää kirjallista materiaalia. Tämä rajoitettu takuu antaa sinulle tietyt lailliset oikeudet. Sinulla voi olla muita, jotka vaihtelevat osavaltioiden/lainkäyttöalueiden välillä.

Ei vastuuta välillisistä vahingoista: Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Sainlogic tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta vahingot, jotka aiheutuvat liikevoiton menetyksestä, liiketoiminnan keskeytymisestä, liiketoimintatietojen menetyksestä tai muut taloudelliset menetykset), jotka johtuvat Sainlogic-tuotteen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää, vaikka Sainlogic olisi neuvonut tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkin osavaltiot/lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen vastuun poissulkemista tai rajoittamista, yllä oleva rajoitus ei välttämättä koske sinua.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen takuusta, ota meihin yhteyttä

 


Ota meihin yhteyttä

Sähköposti: info@sainlogic.com

Back to Top