OM SAINLOGIC

Sainlogic, et merkevare for etterretningsoverholdelse, tilhører "Sainlogic High Tech Innovation Co.,LTD," et av markedsselskapene med ledende FoU-teknologi for værstasjoner. Sainlogic fokuserer utelukkende på å bygge høykvalitets værstasjon de siste årene. Vi fokuserer på intelligens og humanisering i design og utvikling. Vår opprinnelige intensjon med å designe produkter er å håpe at alle kan få en bedre livskvalitet. Derfor prøver vi å gjøre prisen slik at flere mennesker har råd til å nyte bekvemmeligheten til en værstasjon.

Sainlogic er forpliktet til utviklingen av kjerneteknologier. Vi har et stort antall ingeniører og ansatte til å gi støtte til produktutvikling og ettersalgsarbeid. Kontinuerlig forbedre kvaliteten og funksjonaliteten til produktene slik at Sainlogics produkt kan gå til flere land. Vi har samlet en solid kundebase i USA, Tyskland, Tsjekkia og andre land. I fremtiden vil vi fortsette å utvide markedet og strebe etter å komme videre.

Om FoU

Sainlogic har et utmerket FoU-team med mer enn 150 ingeniører, kjernemedlemmer fra verdenskjente universiteter med 90 % oppnådde mastergrader. Sainlogic oppnådde mer enn 20 patenter (praktiske patenter, design, programvarepatenter, etc.) innen hjemmeroboter. "Den største drivkraften er nysgjerrigheten for ny teknologi, og derfor vil endringen bringe til verden, Sainlogic gjør noe stort for å forandre verden." Sa Dr.Chan, Chief scientist og teknisk offiser.

Nye produkter

BEDRIFTSINFORMASJON

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Adresse:350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Internett: http://www.sainlogic.com

Back to Top