Ofte stilte spørsmål

Alle bestillinger sendes via DHL. Bestillingen din kan sendes i en stor eske eller esker, avhengig av varene du har kjøpt. Generelt vil alt ankomme samtidig, og noen varer kan bli forsinket, men vil ankomme innen noen få dager.

Når den er sendt, vil du få tilsendt sporingsinformasjon via e-post. Dette vil bli sendt til e-postadressen som ble brukt til å legge inn bestillingen og skal sendes til deg innen en uke etter bestilling, så hold øye med søppelpost-/søppelpostmappen din.

Hvis du trenger å endre leveringsadressen som ble bekreftet på bestillingen, kan du sende en e-post til supportteamet vårt med den nye adressen. Hvis bestillingen allerede har begynt å behandle, kan forespørselen om å viderekoble pakken sendes til kureren. Vi kan dessverre ikke garantere at dette vil bli utført av kureren, men vi vil prøve vårt beste for å få den til å nå sin tiltenkte destinasjon.

En e-postbekreftelse skal sendes innen ca. 24 timer etter at bestillingen ble gjort på nettstedet. Hvis du ikke mottar en e-post, kan du kontakte supportteamet vårt, så kan de bekrefte statusen til bestillingen.

Hvis du har bestilt via en autorisert forhandler som Amazon og har en garantiforespørsel, kan supportteamet vårt hjelpe deg med dette. Hvis du trenger hjelp med en leverings- eller betalingsforespørsel, anbefaler vi at du sender forespørselen din direkte via nettstedet du bestilte.

Ja, produktene våre leveres med et års garanti. Skader på grunn av misbruk eller uaktsomhet dekkes ikke. Garantiperioden starter fra kjøpsdatoen. Du kan lese mer på vår garantiside.

Back to Top