OM SAINLOGIC

Sainlogic, ett varumärke för efterlevnad av intelligens, tillhör "Sainlogic High Tech Innovation Co., LTD", ett av marknadsföretagen med ledande FoU-teknik för väderstationer. Sainlogic fokuserar enbart på att bygga högkvalitativ väderstation under de senaste åren. Vi fokuserar på intelligens och humanisering i design och utveckling. Vår ursprungliga avsikt med att designa produkter är att hoppas att alla kan få en bättre livskvalitet. Därför försöker vi göra det priset som fler människor har råd med för att njuta av bekvämligheten med en väderstation.

Sainlogic är engagerad i utvecklingen av kärnteknologier. Vi har ett stort antal ingenjörer och anställda för att ge stöd för produktutveckling och eftermarknadsarbete. Förbättra kontinuerligt produkternas kvalitet och funktionalitet så att Sainlogics produkt kan gå till fler länder. Vi har samlat en solid kundbas i USA, Tyskland, Tjeckien och andra länder. I framtiden kommer vi att fortsätta att expandera marknaden och sträva efter att gå längre.

Om FoU

Sainlogic har ett utmärkt FoU-team med mer än 150 ingenjörer, kärnmedlemmar från världsberömda universitet med 90 % avlagt magisterexamen. Sainlogic erhöll mer än 20 patent (praktiska patent, design, mjukvarupatent, etc.) inom området hemrobotar. "Den största drivkraften är nyfikenheten för ny teknik, och därför kommer förändringen att ge världen, Sainlogic gör något stort för att förändra världen." Sa Dr.Chan, Chief scientist och teknisk officer.

Nya produkter

FÖRETAGSINFORMATION

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Adress:350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Webb: http://www.sainlogic.com

Back to Top