Vanliga frågor

Alla beställningar skickas via DHL. Din beställning kan skickas i en stor låda eller lådor beroende på köpta varor. I allmänhet kommer allt att anlända samtidigt och vissa varor kan bli försenade men kommer inom några dagar.

När det har skickats kommer du att få spårningsinformation via e-post. Detta kommer att skickas till e-postadressen som användes för att göra beställningen och bör skickas till dig inom en vecka efter beställning så håll utkik i din skräppost-/skräppostmapp.

Om du behöver ändra leveransadressen som bekräftades på beställningen kan du maila vårt supportteam med den nya adressen. Om beställningen redan har börjat bearbetas kan begäran om att omdirigera paketet skickas till kuriren. Vi kan tyvärr inte garantera att detta kommer att utföras av kuriren men vi kommer att göra vårt bästa för att få den att nå sin avsedda destination.

Ett bekräftelsemail ska skickas inom cirka 24 timmar efter att beställningen gjordes på webbplatsen. Om ett e-postmeddelande inte tas emot, vänligen kontakta vårt supportteam så kan de bekräfta beställningens status.

Om du beställt via en auktoriserad återförsäljare som Amazon och har en garantiförfrågan kan vårt supportteam hjälpa till med detta. Om du behöver hjälp med en leverans- eller betalningsförfrågan rekommenderar vi att du skickar din förfrågan direkt via webbplatsen där du gjorde beställningen.

Ja, våra produkter kommer med ett års garanti. Skador på grund av missbruk eller vårdslöshet täcks inte. Garantiperioden börjar från inköpsdatum. Du kan läsa mer på vår garantisida.

Back to Top