OVER SAINLOGIC

Sainlogic, een merk voor compliance op het gebied van intelligentie, behoort tot "Sainlogic High Tech Innovation Co.,LTD", een van de marktbedrijven met toonaangevende R&D-technologie voor weerstations. Sainlogic richt zich de afgelopen jaren uitsluitend op het bouwen van hoogwaardige weerstations. We richten ons op intelligentie en humanisering in ontwerp en ontwikkeling. Onze oorspronkelijke bedoeling met het ontwerpen van producten is om te hopen dat iedereen een betere kwaliteit van leven kan hebben. Daarom proberen we de prijs te maken die meer mensen zich kunnen veroorloven om te genieten van het gemak van een weerstation.

Sainlogic zet zich in voor de ontwikkeling van kerntechnologieën. We hebben een groot aantal ingenieurs en medewerkers om ondersteuning te bieden bij productontwikkeling en aftersales. Continu de kwaliteit en bruikbaarheid van producten verbeteren zodat het product van Sainlogic naar meer landen kan. We hebben een solide klantenbestand opgebouwd in de Verenigde Staten, Duitsland, Tsjechië en andere landen. In de toekomst zullen we de markt blijven uitbreiden en ernaar streven om verder te gaan.

Over R&D

Sainlogic heeft een uitstekend R&D-team met meer dan 150 ingenieurs, kernleden van wereldberoemde universiteiten met 90% behaalde masterdiploma's. Sainlogic behaalde meer dan 20 patenten (praktische patenten, ontwerpen, softwarepatenten, enz.) op het gebied van thuisrobots. "De grootste drijvende kracht is de nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie, en daarom zal de verandering de wereld brengen, Sainlogic doet iets geweldigs om de wereld te veranderen." Zei Dr.Chan, de hoofdwetenschapper en technisch officier.

Nieuwe producten

BEDRIJFSINFO

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Adres:350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Web: http://www.sainlogic.com

Back to Top