Veel Gestelde Vragen

Alle bestellingen worden verzonden via DHL. Uw bestelling kan worden verzonden in een grote doos of dozen, afhankelijk van de gekochte artikelen. Over het algemeen komt alles op hetzelfde moment aan en sommige artikelen kunnen vertraging oplopen, maar zullen binnen een paar dagen aankomen.

Na verzending ontvangt u trackinginformatie via e-mail. Dit wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gebruikt om de bestelling te plaatsen en moet binnen een week na bestelling naar u worden verzonden, dus houd uw map met ongewenste e-mail/spam in de gaten.

Als u het afleveradres dat op de bestelling is bevestigd, moet wijzigen, kunt u ons ondersteuningsteam een ​​e-mail sturen met het nieuwe adres. Als de bestelling al is verwerkt, kan het verzoek om het pakket om te leiden naar de koerier worden gestuurd. We kunnen helaas niet garanderen dat dit door de koerier wordt uitgevoerd, maar we zullen ons best doen om het de beoogde bestemming te laten bereiken.

Een bevestigingsmail moet binnen ongeveer 24 uur nadat de bestelling op de website is geplaatst, worden verzonden. Als een e-mail niet is ontvangen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en zij kunnen de status van de bestelling bevestigen.

Als je via een geautoriseerde verkoper zoals Amazon hebt besteld en een garantieverzoek hebt, kan ons ondersteuningsteam je hierbij helpen. Als je hulp nodig hebt bij een leverings- of betalingsverzoek, raden we je aan om je verzoek rechtstreeks te verzenden via de site waar je de bestelling hebt geplaatst.

Ja, onze producten worden geleverd met een jaar garantie. Schade door misbruik of nalatigheid is niet gedekt. De garantieperiode begint vanaf de aankoopdatum. U kunt meer lezen op onze garantiepagina.

Back to Top