Laatst bijgewerkt 5 mei 2022

 

Dank voor uw aankoop. We hopen dat je blij bent met je aankoop. Als u echter om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling of omruiling. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

 

GEEFT TERUG

Alle retourzendingen moeten binnen dertig (30) dagen na de aankoopdatum worden afgestempeld, gegarandeerd 30 dagen gratis retourneren. Alle geretourneerde artikelen hoeven niet in nieuwe en ongebruikte staat te zijn, met alle originele tags en labels eraan.

 

RETOUR PROCES

Als u een artikel wilt retourneren, kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice op info@sainlogic.com voor informatie. Nadat je de informatie hebt ontvangen, plaats je het artikel veilig in de originele verpakking en voeg je je aankoopbewijs bij, en stuur je je retourzending naar het adres dat we naar je hebben gestuurd.

Retourverzendkosten worden door ons betaald of vergoed als uw artikel minder dan 1 jaar oud is. U dient eerst de verzendkosten voor retourzending te betalen. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, zullen we de opladers binnen 5 werkdagen overdragen via Paypal.

U moet verzendkosten betalen als uw artikel langer dan 1 jaar is. Het uitgangspunt van terugkeer en uitwisseling is het kwaliteitsprobleem.

DHL Hermes verzendmethode heeft de voorkeur. De verwerkingstijd zou 2-3 werkdagen zijn. En er zijn geen extra kosten van toepassing.

 

TERUGBETALINGEN

Nadat we je retour hebben ontvangen en de staat en kwaliteit van je artikel hebben gecontroleerd, verwerken we je retour of omruiling. Wacht ten minste twee (2) dagen vanaf de ontvangst van uw artikel om uw retourzending of omruiling te verwerken. We laten je per e-mail weten wanneer je retour is verwerkt.

 

UITZONDERINGEN

Restitutieverzoeken voor de 30 dagen geld-terug-garantie vervallen 30 dagen na het openen van een garantieclaim. Het is niet mogelijk om een ​​verzoek om terugbetaling te verwerken voor niet-kwaliteitsproblemen voor artikelen waarvan de retourgarantie van 30 dagen is verlopen. Voor aankopen die niet rechtstreeks via de online winkels van Sainlogic zijn gedaan, neemt u contact op met de detailhandelaren voor terugbetalingen.

 

Zie hieronder voor kwaliteitsgerelateerde problemen.

Garantieclaims voor kwaliteitsgerelateerde problemen

 

Alle kwaliteitsgebreken aan rechtstreeks door Sainlogic verkochte artikelen worden gedekt door een uitgebreide garantie, ingaande vanaf de aankoopdatum.

De garantie van Sainlogic is beperkt tot het land van aankoop. De beperkte garantie is ongeldig op artikelen die buiten het land zijn gekocht en die rechtstreeks zijn verzonden vanaf een geautoriseerde online aankoop.

Voor kwaliteitsgerelateerde garantieclaims worden artikelen, indien beschikbaar, vervangen door een in de fabriek gereviseerd model van gelijke waarde. Anders stuurt het magazijn een nieuw product.

Garanties op alle vervangingen volgen dezelfde garantietermijn van het oorspronkelijke defecte artikel of drie maanden nadat het is vervangen, afhankelijk van wat langer is. Garanties op producten vervallen na restitutie.

 

De volgende artikelen/voorwaarden kunnen niet worden geretourneerd of geruild:

 

  • accessoires voor weerstations
  • secundaire geretourneerd of uitwisseling wordt niet ondersteund

Neem contact met ons op via het onderstaande klantenservicenummer om een ​​terugbetaling of omruiling van defecte of beschadigde producten te regelen.

 

VRAGEN

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op via: info@sainlogic.com

Back to Top