TIETOJA SAINLOGICISTA

Sainlogic, älykkyyden vaatimustenmukaisuusbrändi, kuuluu "Sainlogic High Tech Innovation Co.,LTD:lle", joka on yksi markkinayrityksistä, joka tarjoaa johtavan sääasemien T&K-teknologian. Sainlogic keskittyy yksinomaan korkealaatuisen sääaseman rakentamiseen viime vuosina. Keskitymme älykkyyteen ja inhimillisyyteen suunnittelussa ja kehityksessä. Alkuperäinen tavoitteemme tuotteiden suunnittelussa on toivoa, että jokainen voi elää parempaa elämänlaatua. Siksi pyrimme tekemään hinnan, johon useammalla ihmisellä on varaa nauttia sääaseman mukavuudesta.

Sainlogic on sitoutunut kehittämään ydinteknologioita. Meillä on suuri määrä insinöörejä ja työntekijöitä tukemaan tuotekehitystä ja huoltotyötä. Paranna jatkuvasti tuotteiden laatua ja käytännöllisyyttä, jotta Sainlogicin tuote pääsee useampaan maahan. Meillä on vankka asiakaskunta Yhdysvalloissa, Saksassa, Tšekin tasavallassa ja muissa maissa. Tulevaisuudessa jatkamme markkinoiden laajentamista ja pyrimme menemään pidemmälle.

Tietoja T&K:sta

Sainlogicilla on erinomainen T&K-tiimi, jossa on yli 150 insinööriä, ydinjäseniä maailmankuuluista yliopistoista, joista 90 % on suorittanut maisterin tutkinnon. Sainlogic sai yli 20 patenttia (käytännön patentit, mallit, ohjelmistopatentit jne.) kotirobottien alalla. "Suurin liikkeellepaneva voima on uteliaisuus uuteen teknologiaan, ja siksi muutos tuo maailmaan, Sainlogic tekee jotain hienoa muuttaakseen maailmaa." Sanoi Dr.Chan, johtava tutkija ja tekninen johtaja.

Uudet tuotteet

YRITYSTIEDOT

SAINLOGIC HIGH TECH INNOVATION CO.,LTD
Osoite:350 GILPIN ST, DENVER, CO 80218, United States
Verkko: http://www.sainlogic.com

Back to Top