Päivitetty viimeksi 5.5.2022

 

Kiitos ostoksestasi. Toivomme, että olet tyytyväinen ostokseesi. Jos et kuitenkaan jostain syystä ole täysin tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille täyden hyvitystä tai vaihtoa varten. Katso alta lisätietoja palautuskäytännöstämme.

 

PALAUTUKSET

Kaikki palautukset on postitettava kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa ostopäivästä, ja taataan 30 päivän ilmainen palautus. Kaikkien palautettujen tuotteiden ei tarvitse olla uusia ja käyttämättömiä, ja niissä on oltava kaikki alkuperäiset etiketit ja etiketit.

 

PALAUTUSPROSESSI

Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun osoitteeseen info@sainlogic.com saadaksesi lisätietoja. Saatuasi tiedot, aseta tuote turvallisesti alkuperäiseen pakkaukseensa ja liitä mukaan ostokuittisi ja lähetä palautuksesi sinulle lähettämäämme osoitteeseen.

Maksamme tai hyvitämme palautuksen toimituskulut, jos tuotteesi on alle 1 vuoden. Sinun on ensin maksettava palautuksen toimituskulut. Kun saamme palautukset, siirrämme laturit Paypalin kautta 5 arkipäivän kuluessa.

Sinun on maksettava toimituskulut, jos tuotteesi on ylittänyt 1 vuoden. Palautuksen ja vaihdon lähtökohta on laatuongelma.

DHL Hermes -toimitustapa on suositeltavampi. Käsittelyaika olisi 2-3 arkipäivää. Eikä lisäkuluja peritä.

 

HYVITYKSET

Saatuamme palautuksesi ja tarkastettuamme tuotteesi kunnon ja laadun, käsittelemme palautuksesi tai vaihtosi. Odota vähintään kaksi (2) päivää tuotteen vastaanottamisesta palautuksen tai vaihdon käsittelyyn. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun palautuksesi on käsitelty.

 

POIKKEUKSET

30 päivän rahat takaisin -takuun hyvityspyynnöt vanhenevat 30 päivän kuluttua takuuvaatimuksen avaamisesta. Ei ole mahdollista käsitellä hyvityspyyntöä ei-laatuongelmien vuoksi tuotteille, joiden palautustakuu on umpeutunut 30 päivää. Jos ostoksia ei ole tehty suoraan Sainlogicin verkkokaupan kautta, ota yhteyttä jälleenmyyjiin hyvitystä varten.

 

Katso laatuun liittyvät ongelmat alla.

Takuuvaatimukset laatuun liittyvistä ongelmista

 

Kaikki Sainlogicin suoraan myymien tuotteiden laatuun liittyvät viat kuuluvat laajan takuun piiriin ostopäivästä alkaen.

Sainlogicin takuu on rajoitettu ostomaahan. Rajoitettu takuu raukeaa maan ulkopuolelle viedyille tuotteille, jotka on ostettu alun perin tai lähetetty suoraan valtuutetusta verkkoostoksesta.

Laatuun liittyvissä takuuvaatimuksissa tuotteet korvataan tehtaalla kunnostetulla, samanarvoisella mallilla, kun niitä on saatavilla. Muussa tapauksessa varasto lähettää uuden tuotteen.

Kaikkien vaihtojen takuut noudattavat samaa takuuaikaa kuin alkuperäisen viallisen tuotteen takuuaika tai kolme kuukautta vaihdon jälkeen sen mukaan, kumpi on pidempi. Tuotteiden takuut raukeavat sen jälkeen, kun ne on palautettu.

 

Seuraavia tuotteita/ehtoja ei voi palauttaa tai vaihtaa:

 

  • sääaseman tarvikkeet
  • toissijaista palautusta tai vaihtoa ei tueta

Ota yhteyttä alla olevaan asiakaspalvelunumeroon sopiaksesi viallisten tai vaurioituneiden tuotteiden palautuksesta tai vaihdosta.

 

KYSYMYKSIÄ

 

Jos sinulla on kysyttävää palautuskäytännöstämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa: info@sainlogic.com

Back to Top