Senast uppdaterad 5 maj 2022

 

Tack för ditt köp. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, kan du returnera det till oss för full återbetalning eller byte. Se nedan för mer information om vår returpolicy.

 

RETURER

Alla returer måste poststämplas inom trettio (30) dagar från köpdatumet, garanterat 30 dagars fri retur. Alla returnerade varor behöver inte vara i nya och oanvända skick, med alla originaletiketter och etiketter bifogade.

 

RETURPROCESS

För att returnera en vara, vänligen maila kundtjänst på info@sainlogic.com för att få information. Efter att ha mottagit information, placera varan säkert i originalförpackningen och inkludera ditt köpbevis och skicka din retur till adressen vi skickar till dig.

Returfraktavgifter betalas eller återbetalas av oss om din vara är under 1 år. Du måste betala returfrakten först. När vi har fått returerna kommer vi att överföra laddare via Paypal inom 5 arbetsdagar.

Du måste betala fraktavgifter om din vara har överskridit 1 år. Utgångspunkten för retur och byte är kvalitetsproblemet.

DHL Hermes fraktsätt är att föredra. Handläggningstiden skulle vara 2-3 arbetsdagar. Och inga extra avgifter tillkommer.

 

ÅTERBETALNINGAR

Efter att ha mottagit din retur och kontrollerat skicket och kvaliteten på din vara kommer vi att behandla din retur eller byte. Vänta minst två (2) dagar från mottagandet av din vara för att behandla din retur eller byte. Vi kommer att meddela dig via e-post när din retur har behandlats.

 

UNDANTAG

Återbetalningsbegäranden för att 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin ska löpa ut 30 dagar efter att ett garantianspråk har öppnats. Det är inte möjligt att behandla en begäran om återbetalning för icke-kvalitetsproblem för varor som har löpt ut 30 dagars returgaranti. För köp som inte görs direkt via Sainlogics nätbutiker, vänligen kontakta återförsäljare för återbetalning.

 

För kvalitetsrelaterade frågor, se nedan.

Garantikrav för kvalitetsrelaterade frågor

 

Alla kvalitetsrelaterade defekter på varor som säljs direkt av Sainlogic täcks av en omfattande garanti från och med inköpsdatumet.

Sainlogics garanti är begränsad till inköpslandet. Den begränsade garantin är ogiltig för varor som tagits utanför landet som köpts från början eller skickas direkt från ett auktoriserat onlineköp.

För kvalitetsrelaterade garantianspråk kommer artiklar att ersättas med en fabriksrenoverad modell av lika värde när den är tillgänglig. Annars kommer lagret att skicka en ny produkt.

Garantier på alla ersättningar följer samma garantitid som den ursprungliga defekta artikeln eller tre månader efter att den ersatts, beroende på vilket som är längst. Garantier på produkter upphör att gälla efter att de har återbetalats.

 

Följande varor/villkor kan inte returneras eller bytas:

 

  • väderstationstillbehör
  • sekundär retur eller utbyte stöds inte

Vänligen kontakta oss på kundtjänstnumret nedan för att ordna en återbetalning eller byte för defekta eller skadade produkter.

 

FRÅGOR

Om du har några frågor angående vår returpolicy, vänligen kontakta oss på: info@sainlogic.com

Back to Top