Posljednje ažuriranje 5. svibnja 2022

 

Hvala vam na kupnji. Nadamo se da ste zadovoljni kupnjom. Međutim, ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni svojom kupnjom, možete nam je vratiti radi povrata novca ili zamjene. Molimo pogledajte dolje za više informacija o našoj politici povrata.

 

VRATI

Svi povrati moraju biti obilježeni poštanskim žigom u roku od trideset (30) dana od datuma kupnje, uz zajamčeno 30 dana besplatnog povrata. Svi vraćeni artikli ne moraju biti u novom i nekorištenom stanju, sa svim priloženim originalnim oznakama i naljepnicama.

 

PROCES POVRATAKA

Da biste vratili artikl, pošaljite e-poštu korisničkoj službi na info@sainlogic.com kako biste dobili informacije. Nakon što primite podatke, stavite artikl na sigurno u originalno pakiranje i priložite svoj dokaz o kupnji, a povrat pošaljite poštom na adresu koju vam šaljemo.

Troškove povratne dostave ćemo platiti ili nadoknaditi ako je vaš artikl mlađi od 1 godine. Prvo morate platiti povratne troškove dostave. Nakon što dobijemo povrat, prenijet ćemo punjače putem Paypala u roku od 5 radnih dana.

Morate platiti troškove dostave ako je vaš artikl premašio 1 godinu. Pretpostavka povrata i zamjene je problem kvalitete.

Preferira se DHL Hermes način dostave. Vrijeme obrade bi bilo 2-3 radna dana. I ne naplaćuju se dodatni troškovi.

 

POVRATI

Nakon što primimo vaš povrat i provjerimo stanje i kvalitetu vašeg artikla, obradit ćemo vaš povrat ili zamjenu. Pričekajte najmanje dva (2) dana od primitka vašeg artikla za obradu vašeg povrata ili zamjene. Obavijestit ćemo vas e-poštom kada vaš povrat bude obrađen.

 

IZNIMKE

Zahtjevi za povrat za 30-dnevno jamstvo povrata novca istječu 30 dana nakon otvaranja zahtjeva za jamstvo. Nije moguće obraditi zahtjev za povrat novca zbog problema s kvalitetom za artikle kojima je isteklo jamstvo za povrat od 30 dana. Za kupnje koje nisu izvršene izravno putem Sainlogicovih online trgovina, obratite se prodavačima radi povrata novca.

 

Za probleme u vezi s kvalitetom pogledajte dolje.

Jamstveni zahtjevi za probleme u vezi s kvalitetom

 

Svi nedostaci povezani s kvalitetom na artiklima koje Sainlogic prodaje izravno pokriveni su opsežnim jamstvom, počevši od datuma kupnje.

Sainlogic-ovo jamstvo ograničeno je na zemlju kupnje. Ograničeno jamstvo je nevažeće za artikle koji su prvotno kupljeni izvan zemlje ili su poslani izravno putem ovlaštene online kupnje.

Za zahtjeve koji se odnose na jamstvo kvalitete, artikli će biti zamijenjeni tvornički obnovljenim modelom jednake vrijednosti kada su dostupni. U suprotnom, skladište će poslati novi proizvod.

Jamstva na sve zamjene slijede isti vremenski okvir jamstva za originalni neispravan predmet ili tri mjeseca nakon zamjene, ovisno o tome što je dulje. Jamstva za proizvode su nevažeća nakon povrata novca.

 

Sljedeći artikli/uvjeti se ne mogu vratiti ili zamijeniti:

 

  • pribor za meteorološke stanice
  • sekundarno vraćeno ili zamjena nije podržana


Molimo kontaktirajte nas na dolje navedeni broj korisničke službe kako bismo dogovorili povrat novca ili zamjenu za neispravne ili oštećene proizvode.

 

PITANJA

 

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom povrata, kontaktirajte nas na: info@sainlogic.com

Back to Top